Houtskeletbouw

Home  >>  Bouw  >>  Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

On mei 27, 2019, Posted by , in Bouw, tags , , , With Reacties uitgeschakeld voor Houtskeletbouw

Door middel van houtskeletbouw hebben wij zeer snel onze nieuwe woning kunnen betrekken. Door gebruik te maken van dit materiaal kan een woning zeer snel gerealiseerd worden. Het idee houten huis, dat zal wel als eerste bij jou opkomen, echter is dit totaal niet het geval. Want alleen het skelet wordt van dit materiaal gemaakt. De rest wordt opgevuld met ander materiaal. de vloeren worden gemaakt van beton en de daken van dakpannen. Voordelen van deze manier van bouwen, is dat je zelf een uniek indeling kan ontwerpen. Het is mogelijk om wanden en andere afscheidingen in huis neer te zetten, zoals je dat graag zelf wilt hebben.

Houtskeletbouw

Een houtskeletbouw is duurzaam

Via het Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied van bouwen. Inmiddels hebben zij al meerdere projecten ontworpen en volbracht. Op hun website kan je een tal van projecten bekijken.

Omdat er alleen maar met verantwoord hout wordt gewerkt, heeft dit ook geen nadelige gevolgen voor de bestaande bossen. Deze woningen hebben heel vele voordelen en zijn zeker heel erg comfortabel om in te wonen. Bovendien gaan deze houten modellen net zolang mee als een model gemaakt van baksteen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je hier allemaal kan krijgen, neem dan een kijkje op de website van dit bedrijf. Het maken van een afspraak, of het aanvragen van een brochure is ook mogelijk.

Comments are closed.