Het adres voor machinetransport

Home  >>  Zakelijk  >>  Het adres voor machinetransport

Het adres voor machinetransport

On juni 20, 2017, Posted by , in Zakelijk, tags , , , With Reacties uitgeschakeld voor Het adres voor machinetransport

Ben je op zoek naar een bedrijf die de kennis heeft van machinetransport, dan moet je eens bij de Gebr. Vermeer kijken. Dit bedrijf welke sinds 1980 actief is in machineplaatsingen, industriële demontage van machines, installaties en constructies, heeft in al die jaren een zeer goede naam opgebouwd. Tevens kan je hier rekenen op de volgende dingen, zoals:

  • Stipte nakoming van de opdrachten
  • Gedreven en gemotiveerde medewerkers
  • Vaste aanspreekpunten en korte lijnen
  • Grote flexibiliteit in de planning en 24/7 diensten
  • VCA gecertificeerd
  • VVT Erkend
  • Maatschappelijk en verantwoord ondernemen
  • Milieubewuste CO2 verlagende werkwijze

 

Voor ons bedrijf was dit zeker een aanrader, vooral omdat er eerdaags een zeer grote verhuizing i de agenda staat. Een verhuizing waar wij zeker alle hulp bij kunnen gebruiken en zeker de hulp van een professioneel bedrijf.  machinetransport

De grote dag

Nadat er over en weer afspraken waren gemaakt met de Gebr. Vermeer, was dan eindelijk de grote dag aangekomen. De dag van de verhuizing. Precies op het afgesproken tijdstip stonden de medewerkers klaar om aan de grote klus te beginnen. Vooral de medewerkers van Vermeer waren al druk bezig om onze instrumenten op de vrachtwagens te laden. Zij hebben immers de kennis om dit soort machinetransport te regelen. Door gebruik te maken van autolaadkranen, stonden alle instrumenten binnen een mum van tijd op de wagens en konden deze aan de lange reis beginnen. Een voordeel is ook dat het transportbedrijf voor de nodige papieren heeft gezorgd om zo de weg op te mogen meet het speciale vervoer. Echt alles was tot in de puntjes geregeld.  machinetransport

Comments are closed.