Rookkanaal is de oplossing

Home  >>  Bouw  >>  Rookkanaal is de oplossing

Rookkanaal is de oplossing

On november 10, 2016, Posted by , in Bouw, tags , , , , With Reacties uitgeschakeld voor Rookkanaal is de oplossing

In de tuin hebben we een hele mooie haard laten bouwen zodat we daar bij een vuurtje kunnen zitten. Maar omdat dit gedeelte overkapt is hebben we snel last van de rookgas en de dampen die uit het vuur komen. We moesten dus opzoek naar een rookkanaal zodat we dit probleem niet meer zouden hebben.

Zelf bedacht 250-isoduct

Het is natuurlijk niet gebruikelijk om een rookkanaal in de tuin te hebben en daarom hadden we zelf een constructie bedacht. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Veiligrookkanaal.nl. Deze website bood ons de oplossing.

Ik kon hier een rookkanaal zelf samenstellen. De rookkanalen die ze verkochten waren van het merk Isoduct. Dit merk is een van de beste op de Nederlandse markt. De website was super duidelijk en daarom heb ik gelijk de bestelling geplaatst.Omdat het een zelfbedacht idee was heb ik toch nog even gebeld om te kijken of ik het kon retourneren als het niet lukte. De medewerker verzekerde mij dat dit geen probleem zou zijn.200-isoduct

 

Toen ik wilde bestellen waren er gelukkig meerdere opties beschikbaar om te betalen. Ik vind dit altijd heel erg fijn omdat ik soms op verschillende manieren moet betalen.

De producten kwamen binnen 3 dagen al binnen. Ik ben gelijk aan de slag gegaan om te kijken of het allemaal kon. Alles ging in een keer goed en het rookkanaal was heel makkelijk te monteren. Om te kijken of alles goed was bevestigd heb ik de openhaard aangezet en alles werkte!

 

Comments are closed.