Zeer tevreden over hoveniersbedrijf Van de Ven

Home  >>  Tuin  >>  Zeer tevreden over hoveniersbedrijf Van de Ven

Zeer tevreden over hoveniersbedrijf Van de Ven

On oktober 24, 2016, Posted by , in Tuin, tags , , , With Reacties uitgeschakeld voor Zeer tevreden over hoveniersbedrijf Van de Ven

We zijn zeer tevreden over de geweldige resultaten van hoveniersbedrijf Van de Ven. Ik ben manager van een bedrijf net buiten het plaatsje Oisterwijk. Voorheen was ons bedrijf geplaatst in een klein pand aan de rand van Noord-Brabant, maar sinds kort dus in Oisterwijk. Het pand zelf zag er goed uit, en er was genoeg parkeerplaatsen om het pand voor elke werknemer. Alleen de tuin die rondom het gebouw lag, was vreselijk, waarschijnlijk nooit iets aan gedaan. Tijd om hovenier Boxtel in te schakelen, om hier verandering in te brengen. Al snel kon hoveniersbedrijf Van de Ven langskomen, om van de tuin iets moois te maken. Allereerst werden alle planten en onkruid weggehaald, waarna hovenier Boxtel zeer mooie vaste planten erin zette. Ook werden hier en daar mooi grote stenen erin gelegd, een leuke afwisseling. Aan het einde van de dag was onze tuin rondom het gebouw klaar, klaar om bewonderd te worden. Het is zeer mooi gemaakt allemaal, zo ziet ons bedrijf er nog mooier uit, niet alleen van binnen, maar zeker ook van buiten. Inmiddels hebben we een afspraak met hovenier Boxtel gemaakt om onze tuin in onderhoud te houden, zo hebben wij er geen omkijken meer naar. hovenier_waalwijk

Geweldig onderhouden door hovenier Boxtel

Er groeit werkelijk geen grassprietje meer in onze tuin, deze krijgt de kans niet om te groeien, zo goed wordt onze tuin door de hovenier onderhouden. Inmiddels heb ik hovenier Boxtel ook maar bij mij thuis laten komen, heb ik ook daar geen omkijken naar mijn tuin, lekker makkelijk.hovenier_oisterwijk2

Comments are closed.