Badkamer vloertegels, wat is uw stijl?

Home  >>  Wonen  >>  Badkamer vloertegels, wat is uw stijl?

Badkamer vloertegels, wat is uw stijl?

On oktober 7, 2016, Posted by , in Wonen, tags , , , , With Reacties uitgeschakeld voor Badkamer vloertegels, wat is uw stijl?

natuursteen-wandtegel_1Een passende badkamer vloertegel, daar helpen wij u graag mee! Op dit moment zijn er een aantal badkamer trends, welke past bij u? Trendy Portugese tegels met mooie figuren of een bloemenpatroon breken de vaak saaie badkamerwand (of vloer!) en geven de badkamer een speels karakter. Portugese tegels zijn erg populair en de huidige trend van wand en vloer bekleding in de badkamer. Het is een lust voor het oog en u raak er niet snel op uitgekeken. Ook mooi, vintage Portugese tegels met een bijzondere geleefde / verweerde look. En weer helemaal terug van weggeweest; Mozaiek tegels. Steeds vaker zie je dat mozaiek tegels worden gebruikt in combinatie met de wandtegels om een mooie combinatie te realiseren met de vloertegels. Of past die unieke look van natuursteen beter bij uw wensen? De meest populaire natuursteen soorten die gebruikt worden voor de badkamer zijn travertin en marmer. Natuurlijk kunt u natuurstenen tegels heel mooi combineren met keramische tegels. Vaak worden natuursteen tegels gebruikt voor de vloer, waarbij een combinatie van keramische badkamertegels en eventueel mozaiek tegeltjes wordt gebruikt voor de wand van de badkamer. Wat uw wensen ook zijn, bij Tegelmegashop.nl slaagt u altijd. Wij helpen u graag op weg naar uw droombadkamer!

Badkamer vloertegels; Tegelmegashop.nl! Ondanks dat onze gehele assortiment uit kwalitatieve A-merken bestaat, zijn wij een van de goedkoopste aanbieders van vloertegels. Voor alle badkameregels geldt dat wij het hele jaar door een scherpe, lage prijs bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om deze goedkope vloertegels badkamer aan te bieden, waarbij er nooit concessies gemaakt worden op het gebied van kwaliteit.

Comments are closed.