Vliegend de bak in

Home  >>  Bouw  >>  Vliegend de bak in

Vliegend de bak in

On juli 20, 2016, Posted by , in Bouw, With Reacties uitgeschakeld voor Vliegend de bak in

In de 10 jaar dat ik bij de recherche werk heb ik al veel bizarre dingen gezien en meegemaakt, maar wat er deze week gebeurde had ik nog niet eerder gezien. Na een verdenking van betrokkenheid bij een gewapende overval bij een Hells Angels lid, hadden we meneer meegenomen naar het politiebureau. De behoorlijk forse meneer had bij de arrestatie al een poging gedaan om te vluchten, maar mijn collega’s waren sneller. Met veel moeite hadden mijn collega’s de verdachte in de auto gekregen en meegenomen naar het politiebureau. Mijn taak was het verhoren van de verdachte, waarvan ik al dacht dat het niet makkelijk zal worden. Het eerste uur kwam er geen woord uit de verdachte, maar op ten duur zag ik de irritatie steeds verder groeien. Ik stond met mijn rug tegen het enkele doorkijkglas toen de verdachte op me af stormde. Gelukkig kon ik net op tijd opzij duiken en de aanval ontwijken. Dit betekende helaas wel dat de verdachte met volle vaart tegen de spiegel aan rende en dwars door de ruit viel.

Mijn collega’s aan de andere kant zijn gelukkig alleen met de schrik vrij gekomen en de verdachte was door de impact bewusteloos geraakt. Nadat de verdachte medische zorg had gekregen hebben we toch nog een bekentenis uit hem gekregen en zit hij nu vast. Ik heb net de Voordelige Groep gebeld en die komen gelukkig zo een nieuwe doorkijkspiegel monteren. Zo zie je maar weer, er is elke dag weer wat nieuws te beleven bij de recherche.

l

Comments are closed.