Goedkoop een tweedehands leasen? Doe het via deze website

Home  >>  Leasen  >>  Goedkoop een tweedehands leasen? Doe het via deze website

Goedkoop een tweedehands leasen? Doe het via deze website

On juni 21, 2016, Posted by , in Leasen, With Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop een tweedehands leasen? Doe het via deze website

finalease

Wil jij tweedehands leasen? Dan heb ik een goede tip voor jou. Zelf heb ik hier namelijk ook gebruik van gemaakt. Ik ben hier dan ook een tevreden klant, en dat al sinds drie jaar. De firma waar ik het vandaag dan ook graag over wil gaan hebben is Finalease. Voor de lezers hier die deze naam al kennen? Wil ik graag weten wat jullie ervaringen ermee zijn. Binnen mijn omgeving hoor ik hier allemaal maar positieve verhalen over. Dit zie je dan ook terug wanneer je recensies van hun gaat opzoeken. Vooral klantenservice staat bij deze firma hoog in het vaandel. Ook komen zij klanten graag tegemoet door met hun mee te denken. Om een voorbeeld op te noemen. Zo is het hier mogelijk om zelf de contractsduur te bepalen. Dit natuurlijk wel in overleg. Zo wordt er namelijk gekeken wat er het best bij de klant past om zo een optimaal leasecontract samen te stellen.

tweedehands leasen

Zo betaal je altijd standaard een vast maandtarief en blijf je eigenaar van de auto. Wanneer dit contract afloopt en je alles betaald hebt, blijf je dus eigenaar van de auto.

Dit zijn hun diensten

Het maakt dus niet uit of je tweedehands leasen wilt of een compleet nieuwe auto. Bij Finalease heb je dan ook vele opties. Zo kun je elke auto kiezen die op hun website vermeld staat. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende garantiepakketten, zoals:

  • Garantiepakket 1: dan kies jij bijvoorbeeld voor een nieuwe apk, olie en filter verversing en heb je 3 maanden (of maximaal 5000 km) garantie;
  • Garantiepakket 2 is dit zelfs 6 maanden (of maximaal 10.000 km) garantie.

medewerker finalease

 

Comments are closed.