Tip: Focus Engineering

Home  >>  Werk  >>  Tip: Focus Engineering

Tip: Focus Engineering

On mei 20, 2016, Posted by , in Werk, tags , , , With Reacties uitgeschakeld voor Tip: Focus Engineering

 

Vandaag ga ik het met u hebben over Focus Engineering! Ikzelf heb een studie gevolg in de chemicaliën en een geruime tijd heb ik niet gewerkt in deze sector. Maar na ontslag bij mijn vorige werkgever wilde ik gaan werken met chemicaliën simpelweg omdat ik hiervoor een opleiding had gevolg. Maar waar kon ik snel een goed betaalde baan krijgen in deze sector? met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website van Focus Engineering. Via deze website kunt u namelijk in aanraking komen met verschillende vacatures van beroepen in de procesindustrie. Zie hieronder de verschillende beroepen die u kunt vinden via de website focusenginering.nl :

  • Petro-Chemie
  • Chemie
  • Olie en gas
  • Power
  • Offshore
  • Pharma
  • Food en Beverage

Contactpersoon

Snel een baan gevonden!

Dankzij de bovenstaande website heb ik snel een baan gevonden in de chemische branche! Ik ben voornamelijk bezig met het toevoegen van chemicaliën aan nieuwe producten. Het is een goed betaalde baan en daarnaast heb ik ook erg leuke collega’s. Iedere dag ga ik met een glimlach na mijn werk toe simpelweg omdat eindelijk een beroep uitoefen waar ik jarenlang voor heb gestudeerd!

Tegenwoordig is het vinden van een beroep in een van de bovenstaande branches erg lastig! Maar heeft u hoog aanschreven diploma en/of certificaat behaald en zit u momenteel zonder werk? Dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken. Via deze website staan er altijd vacatures vrijgegeven voor beroepen, maar om in aanmerking te komen voor deze beroepen moet u wel een professional zijn. Dus bent u een professional? dan vind u via de bovenstaande website een baan!

Focus Engineering

Comments are closed.