Op zoek naar betonpalen? Neem eens kijkje op Schuting33.nl!

Home  >>  Tuin  >>  Op zoek naar betonpalen? Neem eens kijkje op Schuting33.nl!

Op zoek naar betonpalen? Neem eens kijkje op Schuting33.nl!

On maart 31, 2016, Posted by , in Tuin, tags , , With Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar betonpalen? Neem eens kijkje op Schuting33.nl!

winkel_7Welke betonpalen heb jij nodig? Betonpalen bij Schutting33.nl zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De betonpalen zijn de fundering van een standvastige schutting. Je kunt hierdoor een schutting toepassen met beton panelen, een schanskorf schutting of een combinatie van een houten tuinscherm met betonpanelen.

De betonpalen zijn voorzien van een gleuf (minimaal 40 centimeter tot maximaal 280 centimeter) waardoor je zowel de beton panelen als een houten scherm eenvoudig kunt bevestigen. De betonpalen kun je in iedere kleurstelling na plaatsing coaten door middel van de juiste betoncoating of bestel eenvoudig de betonpanelen en de betonpalen in een voorbehandelde kleur en hars deze met de desbetreffende bijpassende hars kleur.newyork

De betonpalen van de schutting dienen te geplaatst met stampbeton oftewel sneldrogende fix beton of door middel van een samenstelling van stabilisatie en cement. Voor het leggen van de betonpalen is een gat van 30×30 cm benodigd waarin je vervolgens de betonpaal in afstort. De diepte van het gat dient ongeveer 40 tot 50 centimeter te zijn.

Wil je jouw tuin verlicht hebben? Let dan even op dat je vooraf de stroom verwerkt in de betonpalen bij het plaatsen. De stroomkabel kun je eenvoudig verwerken in de gleuf van de betonpaal, die je vervolgens kunt afvoegen en de stroomkabel hierdoor direct extra beschermd is tegen vandalisme en weersomstandigheden.

Comments are closed.