Bouwkundig rapport laten maken

Home  >>  Technisch  >>  Bouwkundig rapport laten maken

Bouwkundig rapport laten maken

On februari 1, 2016, Posted by , in Technisch, Uncategorized, Wonen, With Reacties uitgeschakeld voor Bouwkundig rapport laten maken

Wij hebben een oude winkel in Utrecht. Het is een winkel voor allerlei prulletjes en dingetjes. In de winkel staan dan ook veel verschillende soorten producten. De producten hebben veel verschillende eigenschappen. Nu krijgen wij binnenkort een hele nieuwe lijn aan producten. Maar om deze producten in de winkel kwijt te kunnen zullen we de winkel moeten verbouwen. Ik heb zelf geen idee wat een goede constructie voor de winkel is en of het gebouw het aan kan om er nog een extra verdieping in te laten bouwen. Ik ben hier voor op zoek naar iemand die een bouwkundig rapport voor ons pand in Utrecht uit kan voeren.

In een bouwkundig rapport Utrecht, zou moeten staan hoe ik dit het beste aan kan pakken. Ik ben erg benieuwd hoe ik mijn winkel op een geschikte manier kan verbouwen. Voor het verbouwen van de winkel had ik graag veel verschillende nieuwe rekken aan de muur geplaatst.

Ik weet niet of het mogelijk is om deze rekken aan de muur te hangen, omdat de muren redelijk gevoelig zijn, omdat de muren zijn gemaakt van zandsteen.  Daarnaast is ook het plafond niet heel hoog en weet ik niet zeker hoeveel rekken ik er kwijt kan.

Als iemand mij kan helpen met een bouwkundig rapport uit Utrecht, zou ik hier graag gebruik van willen maken. Ook als je enige ervaring hebt met het verbouwen van een winkel zou ik graag contact willen leggen. Zo kom ik wat meer te weten over welke rekken en producten ik het beste in de winkel kwijt kan, en hoe ik deze het beste in de winkel kan plaatsen.

Comments are closed.