Zijn jullie al bekend met de Inventor cursus?

Home  >>  Technisch  >>  Zijn jullie al bekend met de Inventor cursus?

Zijn jullie al bekend met de Inventor cursus?

On december 21, 2015, Posted by , in Technisch, tags , , , With Reacties uitgeschakeld voor Zijn jullie al bekend met de Inventor cursus?

Inventor CursusWie van jullie is bekend met het programma AutoCAD? Met dit programma kun je technische tekeningen maken. Je hebt ook de mogelijkheid om 3d-tekeningen te maken.Het wordt vaak gebruikt in werkgebieden als architectuur, bouwkunde, civiele techniek. Ik heb hier tijdens mijn studie veel mee moeten werken. Echter waar ik nu werk is dit veel minder. Ik moest laatst samen met mijn collega’s een Inventor cursus volgen. Voor de mensen die niet weten wat dit is.

Hiermee kunnen engineers eenvoudig 3D ontwerpen en productsimulaties mee uitvoeren. Dit moet ik dan wel weer vaak doen tijdens mij werk. Omdat zoals elk programma verbeteringen komen, moeten we een training volgen. Hiermee kunnen wij weer aan de slag en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Training voor elk niveau

caddesign.nl

De Inventor cursus hadden we gevolgd via caddesign.nl. We hadden meerder training die op locatie gegeven werden. Dit was erg leerzaam en hadden er veel van opgestoken. Natuurlijk wist ik het meeste al. We hadden namelijk ook een training voor gevorderden. Dit houdt eigenlijk alleen maar in dat we up-to-date gemaakt worden. Wij weten nu inmiddels weer hoe alle nieuwe opties werken.

autocad trainingOok heeft CAD Design trainingen voor beginners. Ook is het mogelijk om te werken met andere programma’s zoals AutoCAD. Het beste kun je even naar de site gaan en er zelf achter komen wat zij allemaal te bieden hebben.

Ik heb er in ieder geval veel aan gehad. Dus heb jij dit zelf nodig, of wellicht jou personeel. Dan weet je waar je moet zijn.

Comments are closed.