Schildersbedrijf Kampen gaat voor perfectie!

Home  >>  Wonen  >>  Schildersbedrijf Kampen gaat voor perfectie!

Schildersbedrijf Kampen gaat voor perfectie!

On december 15, 2015, Posted by , in Wonen, tags , , With Reacties uitgeschakeld voor Schildersbedrijf Kampen gaat voor perfectie!

Op zoek naar een goede schilder? Zoek dan niet verder ik ga hier namelijk de punten behandelen waarvoor je voor Schildersbedrijf Kampen zou moeten kiezen!

Een service waar je u tegen zegt

1 Ik was dus op zoek naar een bedrijf dat de voor en achtergevel van mijn huis zou kunnen beschilderen. Zodoende heb ik veel contact opgenomen met verschillende bedrijven alleen waren die vaak heel druk en stonden je dus kort en onduidelijk te woord. Dit was heel erg vervelend en gaf mij meteen een slechte indruk van het bedrijf. Tot dat ik dus bij Schildersbedrijf Kampen uit kwam. Dit bedrijf belde ik in de avond uurtjes en ze konden mij nog heel goed te woord staan. Ze wilde graag een afspraak maken om de producten en kleuren te laten zien waar ik uit zou kunnen kiezen!

3Het gesprek volgde een paar dagen later.

Een schilder van het bedrijf kwam netjes op de afgesproken tijd bij mij langs. Hij had een hele grote tas mee met alle beschikbare kleuren waar ik uit kon kiezen en hij vertelde mij over de andere mogelijkheden. Zodoende zijn we op een kleur uitgekomen en hebben we een mooi prijsje afgesproken.

De schilders gingen aan de slag.

We hebben tijdens het gesprek ook een tijd en datum afgesproken wanneer ze konden beginnen. Zodoende kwam de dag aan dat ze zouden starten met schilderen. Ze hebben het heel snel afgrond en het resultaat was echt super mooi. Als ik zou kiezen zou ik weer voor het zelfde bedrijf kiezen!2

 

 

Comments are closed.