Zelf een uitklapbare spiegel maken

Home  >>  Wonen  >>  Zelf een uitklapbare spiegel maken

Zelf een uitklapbare spiegel maken

On november 30, 2015, Posted by , in Wonen, With No Comments

Laatst heb ik zelf een uitklapbare spiegel gemaakt met het gebruik van popnagels. Een uitrekbare spiegel is echt ideaal en gemakkelijk om zelf te maken. Wanneer de badkamerspiegel op sommige momenten net niet dichtbij genoeg is om sommige dingetjes te kunnen zien, kun je een uitrekbare spiegel maken.  Een uitrekbare spiegel is gemakkelijk om zelf te maken.

Voor het maken van een spiegel is een popnagel erg belangrijk. Met de popnagel kun je gemakkelijk verschillende stukken metaal aan elkaar vast maken. Met de popnagel kun je gemakkelijk een sterk systeem maken waardoor je de spiegel uit kan rekken. De popnagel zorgt er voor dat de stukken metaal nog kunnen bewegen maar toch nog sterk aan elkaar vast zitten.

Wanneer je een goed uitrekbaar systeem hebt gemaakt van verschillende lange smalle stukjes metaal en de popnagels, kun je aan een kant de spiegel monteren en aan de andere kant een stuk om het uitrekbare systeem aan de muur vast te maken. Wanneer de spiegel aan het systeem vast zit en het systeem aan de muur is gemonteerd, kun je de spiegel uitrekken. Door het gebruik van popnagel in het systeem zal je de spiegel naar voren kunnen bewegen en blijven de stukken metaal strak op hun plek zitten, zodat jij jezelf goed kan bekijken.

Comments are closed.