Tijd om de trap aan te pakken

Home  >>  Uncategorized  >>  Tijd om de trap aan te pakken

Tijd om de trap aan te pakken

On november 24, 2015, Posted by , in Uncategorized, With No Comments

Mijn vrouw en ik wonen al 25 jaar in hetzelfde huis, in de tijd dat we het huis kochten waren we dus nog een stuk jonger, mijn vrouw is in de loop der jaren een stuk slechter gaan zien en heeft redelijk wat moeite om de trap op te komen. Dit komt omdat ze de treden niet zo goed meer ziet, maar ook omdat ze veel last heeft van haar heup.

het huis waar we in wonen is oud en willen we graag in een mooie staat houden. Omdat een traplift niet mooi bij het huis past hebben we gekozen om de trap te laten doen door een traprenovatie bedrijf. We hopen dat door middel van een traprenovatie de trap een stuk beter zichtbaar wordt en hij gemakkelijker te belopen is.

Mijn vrouw en ik hebben van meerdere mensen gehoord dat bij een traprenovatie, tegenwoordig lichten in de treden kunnen worden ingebouwd. Daarnaast zouden we de treden graag iets willen verlagen en een anti slip laag op de treden willen aanbrengen.

Doormiddel van een traprenovatie kan mijn vrouw een stuk makkelijker de trap beklimmen, zonder dat ik me steeds druk hoef te maken, over dat ze valt. Tips voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in traprenovatie, zijn welkom.

Comments are closed.