Hulp bij verhuizen

Home  >>  Wonen  >>  Hulp bij verhuizen

Hulp bij verhuizen

On november 24, 2015, Posted by , in Wonen, With No Comments

Iedereen wordt een jaartje ouder, zo ook mijn schoonouders. Ze merkten dat ze moeite kregen met licht intensieve klusjes en wilden daarom graag verhuizen naar een leuk appartementje. Mijn schoonouders vonden een leuk nieuwbouw appartementje en ze wilden er graag zo snel mogelijk intrekken, maar hier zochten ze de juiste verhuishulp voor.

Via internet kwamen we terecht bij een bedrijf genaamd Seniorenhulp, dit bedrijf heeft zichzelf gespecialiseerd in het verhuizen van senioren, mindervaliden en gehandicapten. Het bedrijf heeft niet alleen ervaring met een dienstverlening als verhuishulp, maar ook met het netjes maken van het ouderlijk huis en het woon klaar maken van het nieuwe woonhuis.

Hoe de verhuishulp van seniorenhulp te werk ging was erg prettig. Mijn schoonouders hebben weinig last van de verhuizing gehad, omdat de verhuishulp bijna al het werk uit handen nam. Het enige werk dat er over bleef was het samenstellen van hun nieuwe woning. Ook hierbij kwam de verhuishulp te pas. Voor de verhuizing plaats vond, kwam de verhuishulp langs met verschillende soorten stalen, waardoor mijn schoonouders op het gemakje een nieuwe woonkamer konden samenstellen, zonder dat er tientallen winkels bezocht moesten worden.

Mijn schoonouders waren uiterst tevreden over de verhuishulp van Seniorenhulp, en zouden het ook dan ook graag aanbevelen aan vrienden, kennissen en leeftijdsgenoten.

Comments are closed.