Mij werd het merk Dahua geadviseerd

Home  >>  Wonen  >>  Mij werd het merk Dahua geadviseerd

Mij werd het merk Dahua geadviseerd

On november 13, 2015, Posted by , in Wonen, tags , , , With No Comments

alarm DahuaSinds kort hebben mijn buren een nieuw alarmsysteem. De reden hiervoor is dat er bij ons in de provincie steeds meer inbraken zijn. Ook omdat zij al op leeftijd zijn voelen zij zich veiliger met zo’n systeem. Zelf ben ik het hier ook mee eens dus vroeg ik ook waar zij deze gekocht hadden. Zij vertelde mij dit via alarmsysteemexpert.nl gedaan te hebben. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord dus ging ik voor advies bij hun langs. Omdat ik thuis best wel veel waardevolle spullen heb liggen wou ik een systeem met camera. Als eerst nam ik alles stap voor stap door met een adviseur. Hierin vertelde ik dus dat ik een camera wil hebben die ik vanaf bij telefoon kan zien. Toen ik dit vertelde kwam hij al gelijk met het merk Dahua.

Alarmsysteem Expert is een aanrader

alarmsysteemexpert.nl

Omdat ik zelf weinig kennis had van alarmsystemen vroeg ik dus hij je het het best mee om kon gaan. Maar door het goede advies weet ik inmiddels precies hoe het allemaal werkt. Op deze manier heb ik dus veilig zicht op mijn tuin en kan in via mijn telefoon alles in de gaten houden. Dit bedrijf heeft naast Dahua nog andere merken. Deze worden vaak per situatie voorgesteld.

DahuaJe hebt ook twee verschillende soorten alarmsystemen, eentje met en een zonder geluid. Degene met geluid spreekt voor zich. Wanneer er een inbreker een poging doet om jouw huis te betreden of het bedrijfsterrein dan gaat er een hard alarm af. Dit hoort iedereen in de omgeving en zo schrik je de inbreker(s) af. Het tweede systeem is een stil alarm. Wanneer deze af gaat hoor je niks, wel wordt er een signaal doorgestuurd naar de politie. Deze reageert hier dan op om direct naar het alarm te gaan. Dit in de hoop de criminelen te arresteren. Daarom geef ik jullie al advies mee om eens te kijken op alarmsysteemexpert.nl.

Comments are closed.