Top service door Bouw Handel

Home  >>  Wonen  >>  Top service door Bouw Handel

Top service door Bouw Handel

On augustus 20, 2015, Posted by , in Wonen, tags , , , With No Comments

Schody_bigWanneer je iets nodig hebt om te klussen raden wij het zeker aan om naar Bouw Handel te gaan voor de beste service en kwaliteit die je je maar kunt wensen.Zelf hebben wij hier laatst een nieuwe trap gekocht voor naar onze zolder die toe was aan vervanging.We kregen super goede hulp en konden binnen de kortste keren naar huis met een nieuwe vlizotrap.We hebben hem meteen geplaatst en we konden daardoor weer rustig de trap op en af om naar het zoldertje te gaan zonder bang te zijn dat hij in zou storten aangezien de treden nog al zwak waren geworden de gedurende jaren door het vele gebruik.FTP-V_U3_profiel_www__5_2

Een echte aanrader

Bij Bouw Handel wordt je werkelijk top geholpen en ga je nooit met vragen naar huis want ze beantwoorden alles meteen tot je het allemaal begrijpt, ook zorgen ze er voor dat je de beste kwaliteit spullen aanschaft.We vonden het een echte aanrader voor de klussers onder ons en de mensen die nog op zoek zijn naar vlizotrappen of een andere trapsoort, ze verkopen van alles.Wij zijn super blij met de nieuwe trap en kunnen nu weer gerust op en neer lopen naar boven. Een echte aanrader dus.BakkenCategorie

Comments are closed.